Despre Therapy
“Therapy Bistro este un spațiu dedicat celor care caută o experiență contemporantă, autentică și locală. Kids & family friendly, bistro-ul din mijlocul Bucureștiului vorbește cu publicul care vrea să-și petreacă timpul liber într-un loc sincer, dezbrăcat de tendințe. Therapy este intreprindere sociala cu o parte din angajati provenind din grupuri vulnerabile, oameni care au format in toti acesti ani o echipa admirabila condusa de un manager care a reusit sa mentina echilibrul emotional si financiar in ciuda problemelor ivite la tot pasul. Deschis în septembrie 2015, într-o casă boierească din centrul Capitalei, pe Sfinții Voievozi 60, este un spațiu luminos și primitor, însuflețit de aproape 200 de plante. Barul din stejar, table imense pe care se poate desena, o bibliotecă în formare și mesele lungi creează atmosfera specială din Therapy. Din primavara pana in toamna ne bucuram de terasa verde cu glicina si Mana Maicii Domnului iar pe vremea rea ne adunam la gura sobei, inauntru, tot printre plante luxuriante.
In primavara acestui an Therapy a lansat un meniu nou ghidat cu maiestrie de prietenul nostru drag, Bogdan Dimitriu, numit de unii dintre apropiati, observatorul gastronomic ))). Impreuna cu Lili, seful nostru bucatar, Bogdan si echipa Therapy au cercetat, gatit, degustat, incercat si propus acest meniu cu retete de prin lume adunate, un meniu nici mic, nici mare, tare bun si, credem noi, complementar. Nu spunem mai mult, va asteptam sa il incercati !”
Aceste lucruri ne-au convins sa ajutam terasa de la Therapy sa functioneze normal si ziua, sfidand zilele prea calduroase din oras.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.